De brochure van de kerstpakketten is weer uit. Deze is samengesteld door fair-trade original en de evenaar. Als u dit jaar of net als vorig jaar een eerlijk cadeau wilt geven, willen wij u hierbij graag helpen met het geven van informatie. De speerpunten dit jaar zijn: eerlijk zoet, biologische kwaliteit, keramiek uit Vietnam, manden uit Madagaskar , gerecycled plastic uit Vietnam en natuurlijk alle food fair-trade original producten. Door deze producten te kopen bevordert u een duurzame relatie met de handelspartners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Deze vele jonge dynamische ondernemers, die door hun enthousiasme, vakkundigheid en creativiteit de lokale gemeenschap laat deelnemen in hun succes. En dit alles voor een eerlijke prijs. Voor meer informatie over de producten uit de kerstbrochure, zie www.fairtrade.nl en www.de-evenaar.nl

Wilt u één of meer producten bestellen, dan willen wij dit graag voor u verzorgen en tevens help u dan ook nog de projecten van SISAL in Tanzania.

Contact persoon : Koos van Nes, Vreeland, tel. 0294231105