Voor ons als SISAL was de beursvloer bij Peugeot Experience te Breukelen op 13 oktober j.l. een zeer geslaagd experiment . Marijke de Jong, Marieke van Blokland en Koos van Nes waren hier aanwezig. Om een Match te maken tussen vraag en aanbod van vrijwilligers organisatie en het bedrijfsleven waren hoekmannen en vrouwen actief om deze aan elkaar te koppelen. De beurs gong ging en wij hadden al snel onze eerste match te pakken:

Wij vroegen gebruikt hand gereedschap voor de timmer afdeling van de Munguri Folk Development College in Tanzania en werden gekoppeld aan De lange IJzerwaren & Gereedschappen te Breukelen. De heer Cor de Lange was meteen enthousiast en gaat een inzamelingsactie houden onder hun klanten. Wij gaan ervan uit dat hieruit zeker nog goed bruikbare spullen bijzijn.

Voor de tweede match was onze vraag om babykleertjes, luiers, wikkeldoeken enz. voor de kraamkliniek van het Kondoa Ziekenhuis en eventueel het Poloni Weeshuis werden wij gekoppeld aan de HEMA te Maarssen. De heer H-J van Oostrum gaat voor ons kijken wat hij kan doen.

De derde match was onze vraag af er een transporteur ons wilde helpen met het bezorgen van al deze spullen naar Tanzania. Wij werden gekoppeld aan MUR Transport uit Loenen. Zij gaan voor ons binnen de transportbranche bedrijven zoeken welke transporteur naar Afrika transporteren.
Voor sluitingstijd van de beurs hadden wij onze matches rond. Alom voor ons een zeer geslaagde beurs mede dankzij:

DE LANGE IJZERWAREN & GEREEDSCHAP te Breukelen
HEMA MAARSSEN
MUR TRANSPORT LOENEN